Doprava zadarmo od 65€
Darček ku každej objednávke

Váš nákupný košík je prázdny

14.09.2021

Ktoré produkty na akné sú pre tínedžerov najlepšie?

Rola tínedžera rozhodne nie je jednoduchá. Časté výkyvy nálad, pôsobenie hormónov či problematická pleť. Tá je najčastejším problémom tínedžerov, ktorí sú z toho častokrát frustrovaní. Aká je najlepšia starostlivosť o pleť?

Ak si práve ty tínedžer, si tu správne. Vieme, že to máš v tomto období ťažké a tiež sa tešíme z toho, že máš záujem o svoju pleť. Skôr ako však začneme so správnou starostlivosťou, povieme si niečo o tom, ako vzniká problematická pleť. 

Aké sú dôvody vzniku akné u tínedžerov?

Počas dospievania sa telo prirodzene mení. Zmena stavu pokožky je len jednou z premien. Ak si tínedžer, určite dobre vieš, že v puberte dochádza k zmene hormónov. To zapríčiňuje zvýšenú produkciu kožného mazu, ktorá je, samozrejme, u každého iná. V dôsledku nadmernej produkcie mazu dochádza k upchatiu pórov na pokožke. V tomto mieste sa začnú hromadiť aj baktérie, ktoré môžu byť príčinou vzniku zápalu v danej oblasti. 

Nemusíš mať však žiadne obavy. Akné je u tínedžerov bežné a rozhodne v tom nie si sám. V čase puberty sú prirodzene zväčšené mazové žľazy, čo je dôvodom toho, že je zvýšená aj produkcia kožného mazu. Keďže je pokožka mladá, častokrát nedokáže pri takomto probléme vyvážiť svoje funkcie, a tak vzniká akné.

Ako bojovať s akné?

Všetci dobre vieme, že akné nie je len zdravotný problém. Mnohých ľudí trápi hlavne po tej estetickej stránke, a to sa týka najmä tínedžerov. Keďže si ešte mladý, najlepšie bude zakúpiť si kvalitné produkty na problematickú pleť. 

V ich zložení by sa mali nachádzať práve tie prírodné látky, ktoré vyrovnávajú produkciu kožného mazu a zlepšujú stav pokožky. Na trhu dnes nájdeme širokú škálu produktov na akné. Avšak niektoré z nich sú plné chémie a akné len zhoršia. 

Dôležité je, aby sa zo starostlivosti o pleť stal akýsi návyk, ktorý bude tvojou každodennou súčasťou. Vďaka tomu sa stav tvojej pokožky bude výrazne zlepšovať. Prírodná kozmetika na akné je tak jednoznačne skvelá voľba!

Ktoré produkty sú tie naj?

Na čistenie tváre použi jedinečný čistiaci gél na tvár Blemish Control. Tento výrobok účinne a zároveň jemne čistí pokožku, bez poškodenia a vysušenia pleti. Vďaka zloženiu, ktoré je bohaté na prírodné látky, dokáže tento čistiaci gél eliminovať baktérie. To je dôvod, prečo sa zníži výskyt zápalu. Čistiaci gél na tvár Blemish Control taktiež zmierňuje začervenanie a uvoľňuje upchaté póry.

Následne použi tonikum na tvár Blemish Control. Týmto prípravkom si navlhči tampón a nanes na pleť. Tonikum na tvár Blemish Control obsahuje eukalyptus a čajovník. Jemne zmatňuje pokožku, redukuje mastnotu a upokojuje začervenanie.

Skvelým riešením je aj gél na nedokonalosti pleti. Každý tínedžer potvrdí, že akné sa vždy vyskytne v tom najnevhodnejšom čase. Tento gél slúži na rýchle ošetrenie pokožky. Gél na nedokonalosti pleti obsahuje kyselinu salicylovú, ktorá rozpúšťa nečistoty, baktérie a odumreté kožné bunky.

Základom starostlivosti o pleť je dôkladná hydratácia. K tomu ti dopomôže  hydratačný krém pre mastnú pleť. Vylepšuje stav pokožky, ktorú zároveň aj upokojuje. Zabraňuje upchatiu pórov, vďaka čomu sa redukuje výskyt akné. Hydratačný krém pre mastnú pleť taktiež intenzívne osviežuje pokožku a zaistí vám pocit sviežosti počas celého dňa.

Ak so starostlivosťou o problematickú pleť len začínaš, určite si neváhaj zakúpiť celú sadu produktov. Ide o výhodné riešenie a budeš mať po ruke vždy všetko, čo potrebuješ. Sukin sada Blemish Control je súprava štyroch produktov, určených na aknóznu pleť.

Ak ťa v súčasnosti trápi akné, nemaj žiadne obavy. V dnešnej dobe existuje množstvo produktov, ktoré ti pomôžu. Okrem iného, nezabúdaj, že v tom nikdy nie si sám!

 

Produkty

Sukin sada Blemish Control

Štvorstupňová sada, ktorá vyčistí a upokojí aknóznu pleť 
28,90 €
Tonikum na tvár Blemish Control Tonikum na tvár Blemish Control
11% Zľava

Tonikum na tvár Blemish Control

Pre problematickú a aknóznu pleť
12,90 € 14,50 €

Čistiaci gél na tvár Blemish Control

Odstraňuje nečistoty spôsobujúce akné
14,50 €

Hydratačný krém pre mastnú pleť

Upokojuje pokožku náchylnú na akné a zmierňuje začervenanie
14,50 €

Gél na nedokonalosti pleti

Pleťový gél na boj proti vyrážkam
10,50 €

Pleťový peeling na tvár s aktívnym uhlím

Pre normálnu, mastnú, zmiešanú a aknóznu pleť
14,50 €

Zmatňujúci hydratačný krém na tvár

Vhodný pre mastné a zmiešané typy pleti
14,50 €

Pleťová maska s aktívnym bambusovým uhlím

Pre mastnú, zmiešanú a aknóznu pleť
17,50 €
VYKY
100% Bio 100% Bio S láskou k prírode S láskou k prírode Žiadne toxíny Žiadne toxíny Netestované na zvieratách Netestované na zvieratách Vegánske Vegánske Prírodné ingrediencie Prírodné ingrediencie

Prihláste sa k odberu noviniek

a pošleme vám 10% zľavu na online nákup

10%

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím