Doprava zadarmo od 65€
Darček ku každej objednávke

Váš nákupný košík je prázdny

21.09.2021

Ako sa starať o suchú pokožku? Pozrite sa na tieto tipy!

V dnešnej dobe trpí množstvo ľudí suchou pokožkou. Tá je spojená s neustálym napätím, svrbením a podráždením. Práve z tohto dôvodu je nevyhnutné používať zvlhčujúce a upokojujúce produkty.
Ako sa starať o suchú pokožku?

V prvom rade je potrebné zistiť, či vôbec trpíš suchou pokožkou. Ak je tvoja pleť neustále napnutá a má sklony k odlupovaniu, je to jasné. Suchej pokožke chýba olej, čo sa pri normálnej pleti produkuje prirodzene. 

Nezmýľ si to však s dehydrovanou pokožkou. Tú môže zažiť každý, dokonca aj tí ľudia, ktorí majú mastnú pleť. V prípade jej dehydratácie ide len o nedostatok vody v organizme.

Každodenná rutina

Starostlivosť o pokožku by mala byť tvoja každodenná rutina. Uprednostni prípravky, ktoré obnovujú vlhkosť pokožky a dôkladne ju hydratujú. V opačnom prípade by mohlo dôjsť k ešte väčšiemu vysušeniu, čo tvojej pleti rozhodne nepomôže.

Základom je čistenie

Na čistenie pleti použi čistiaci krém od Sukin. Tento prípravok je bohatý na oleje zo šípok, avokáda a pšeničných klíčkov. Vďaka tomu je pokožka hydratovaná a po vyčistení nebudeš mať pocit napätia. 

Skvelou voľbou je taktiež Sukin čistiaci pleťový krém, ktorý dôkladne hydratuje pokožku. Okrem iného, odstraňuje make – up a nečistoty, ktoré by mohli byť dôvodom vzniku nedokonalostí. 

Pomáha aj odlupovanie

Pre suchú pleť je typické lúpanie odumretej pokožky. Na šetrné odlupovanie pokožky ti poslúži revitalizačný peeling na tvár. Tento jedinečný prípravok jemne čistí a exfoliuje pokožku. Pleť je vďaka tomu hebká, hladká a revitalizovaná. 

Daj si však na odlupovanie pozor, pretože to môže spôsobiť aj vzplanutie citlivej pokožky. Pre účinné odstránenie odumretej kože a buniek postačí odlupovať pomocou tohto prípravku tri až štyrikrát za týždeň.

Používajte oleje a séra

Pleťové séra a oleje pre suchú pleť sú skutočne skvelým riešením. Sú navrhnuté tak, aby prinášali priaznivé vlastnosti a dôkladnú hydratáciu tomuto typu pokožky. Sukin organický šípkový olej obsahuje viac ako 70 % esenciálnych mastných kyselín. Tie bojujú proti známkam predčasného starnutia pleti, pigmentáciám a zjazveniu. 

 Oleje a séra slúžia na to, aby suchej pleti dopriali určitú dávku hydratácie. To je to, čo tento typ pokožky skutočne potrebuje. Vyberaj si z našej bohatej ponuky prírodných olejov.

Dôležitá je hydratácia

Celková rutina starostlivosti o suchú pleť je založená na dôkladnej hydratácii. Odporúčame náš Sukin hydratačný denný pleťový krém. Produkt je zmesou šípkového oleja a granátového jablka. Pomáha zmierniť dehydratáciu, známky predčasného starnutia a je obohatený o vitamín C.

Pleť je denne vystavovaná podmienkam vonkajšieho prostredia. Jedinečný hydratačný denný pleťový krém však chráni pokožku pred poškodením, rozjasňuje ju a zlepšuje jej textúru. Tento prípravok taktiež môžete použiť ako bázu pod make – up. Taktiež si môžeš zaobstarať Sukin šípkový nočný pleťový krém. Počas noci obnovuje vlhkosť pokožky, tak, aby si sa ráno zobudil so žiarivou a dôkladne hydratovanou pleťou.

Maska ako skvelá alternatíva

Relax si môžeš dopriať aj v pohodlí domova. K tomu ti dopomôže Sukin hydratačná pleťová maska. V jej zložení nájdeš šípkový olej, vitamín E, aloe vera, granátové jablko a extrakt z ovocia zo santalového dreva. Suchej pokožke dodáva  vlhkosť a zbavuje ju dehydratácie. 

Ak ťa trápi suchá pleť, nemusíš mať z toho žiadne obavy. Správnou starostlivosťou a prístupom vieš jej prejavy zmierniť a taktiež si udržať dôkladne hydratovanú pokožku. Okrem iného, dnes existuje široká škála kvalitných produktov na suchú pleť, ktoré ti zaručia okúzľujúce výsledky.

Produkty

Sukin hydratačný denný pleťový krém

Pre všetky typy pleti, najmä pre dehydratovanú a unavenú pleť
26,90 €

Sukin Organický šípkový olej

100% organický za studena lisovaný šípkový olej
28,50 €
Sukin šípkový nočný pleťový krém Sukin šípkový nočný pleťový krém
15% Zľava

Sukin šípkový nočný pleťový krém

Pre dokonalú nočnú hydratáciu suchej a unavenej pokožke
22,90 € 26,90 €
Sukin čistiaci pleťový krém Sukin čistiaci pleťový krém
16% Zľava

Sukin čistiaci pleťový krém

Dôkladne čistí mastnú, zmiešanú a citlivú pokožku
15,60 € 18,50 €
Hydratačná maska na tvár Sukin Hydratačná maska na tvár Sukin
10% Zľava
Novinka

Hydratačná maska na tvár Sukin

Poskytuje intenzívnu hydratáciu a výživu
15,20 € 16,90 €

Čistiaci krém od Sukin

 Čistí pokožku a udržuje správnu hydratáciu, vhodný pre normálnu až suchú pleť
11,50 €

Revitalizačný peeling na tvár

Jemný, exfoliačný  čistiaci peeling, ktorý odstraňuje nečistoty
11,50 €
14,50 €
VYKY
100% Bio 100% Bio S láskou k prírode S láskou k prírode Žiadne toxíny Žiadne toxíny Netestované na zvieratách Netestované na zvieratách Vegánske Vegánske Prírodné ingrediencie Prírodné ingrediencie

Prihláste sa k odberu noviniek

a pošleme vám 10% zľavu na online nákup

10%

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím