Doprava zadarmo od 65€
Darček ku každej objednávke

Váš nákupný košík je prázdny

14.12.2021

Aké produkty sú vhodné na detskú pokožku?

Vo všeobecnosti platí, že detská pokožka je veľmi jemná a citlivá. To je dôvod, prečo by sme k nej mali pristupovať obzvlášť opatrne. Tvojej ratolesti by si tak mala dávať len čisto prírodné produkty. Taktiež netreba zabudnúť na správnu starostlivosť tak, aby sa dieťaťu nejakým spôsobom neuškodilo.

Pokožka sa vekom mení, a to je dôvod prečo sa počas života obmieňa aj používanie kozmetických prípravkov. Detská pokožka je náchylnejšia na vonkajšie vplyvy, čo znamená, že by sme sa o ňu mali dôkladne starať a takým spôsobom ju aj ochrániť pred podráždením. 

Starostlivosť o detskú pokožku 

Čo sa týka malých bábätiek, je dôležité zvýšiť pozornosť starostlivosti o pokožku v oblasti nosenia plienok. Práve v tejto časti je pokožka častokrát podráždená, pričom môže dôjsť k vzniku zaparenia a ekzému. Na problémy tohto typu sa odporúča používať prírodný krém z včelieho vosku pre bábätká. Tento produkt je určený na prirodzenú starostlivosť o citlivú pokožku práve v oblasti plienok. Zamedzuje podráždeniu a začervenaniu. 

Nezabúdajte: Pri bábätkách je mimoriadne dôležitá častá výmena plienok a taktiež dôkladné čistenie, vďaka čomu je možné predísť nepríjemným problémom. 

Starostlivosť v zime 

Tak ako pri dospelých, aj u detí platí, že v zime je pokožka viac suchšia a citlivejšia. Dôvodom je vonkajšie prostredie a častý prechod z vykúrených priestorov do mrazu a naopak. Práve preto je dôležité pokožku dieťaťa vyživovať hydratačnými krémami. 

Starostlivosť v lete 

V lete je detská pokožka vystavovaná priamemu slnečnému žiareniu. V tomto prípade sú vhodné kvalitné opaľovacie krémy s vysokým SPF faktorom. Dieťa nezabúdaj chrániť pokrývkou hlavy a čo najviac sa vyhýbaj priamemu slnečnému žiareniu. 

Ktoré produkty sú tie naj? 

Pre detskú pokožku sa odporúča prírodná kozmetika, bez obsahu škodlivých látok. Skvelým riešením je detská kozmetika Zawadi, ktorá je vhodná pre všetky typy pokožky u detí. Je bez parfumácie a bez zbytočnej chémie. Túto kozmetiku vynašiel farmaceut, ktorý sa zaoberal najmä riešením problémov s ekzémom a suchou pokožkou.  Produkty sú vhodné na hydratáciu pokožky ale taktiež aj na umývanie jemných detských vláskov. 

 Ktoré produkty sa odporúča používať? 

Jemná voda do kúpeľa:

Všetci dobre vieme, že naniesť nejaký prípravok na detskú pokožku je občas poriadny boj. Jemná voda do kúpeľa od značky Zawandi však tento problém vyriešila. Produkt postačí pridať do kúpeľa a bábätku to dôkladne prečistí telo a vlasy. Jemná voda do kúpeľa posilňuje celistvosť pokožky dieťaťa, ktorú zároveň udržuje maximálne jemnú. 

Koncentrát HydroCalm:

Jedná sa o krém, ktorý je vhodný pre suchú a atopickú detskú pokožku. Upokojuje podráždenie a pocit suchej pokožky, pričom je tento produkt vhodný pre dieťa už od jedného roka. Vyniká hypoalergénnou vôňou a prírodným zložením. 

Čistiaci a zjemňujúci šampón:

Na jemné detské vlásky je vhodný prírodný šampón Zawadi. Dôkladne čistí a zároveň aj chráni pokožku hlavy. Aktívne zložky, ktoré sa nachádzajú v zložení produktu zabezpečujú hydratáciu a zanechávajú vlasy jemné, bez zapletenia. 

Detská pokožka je výnimočná a špecifická. Práve preto by sme k nej mali pristupovať dôkladnou starostlivosťou a používaním tých najlepších produktov. Neváhaj a vyber si z kvalitnej detskej kozmetiky Zawadi, ktorá sa osvedčila už u veľkého množstva malých detí. Dopraj aj ty svojej ratolesti pôžitok z používania týchto produktov. Rozhodne to neoľutuješ, práve naopak. 

Produkty

Akeso prírodný krém z včelieho vosku pre bábätká Akeso prírodný krém z včelieho vosku pre bábätká
12% Zľava
Novinka

Akeso prírodný krém z včelieho vosku pre bábätká

Hydratácia, proti podráždeniu, proti zápalu
12,30 € 13,90 €
Hydratačný mliečny olej Zawadi
30% Zľava

Hydratačný mliečny olej Zawadi

Pre dokonalú hydratáciu detskej pokožky
11,83 € 16,90 €
Jemná voda do kúpeľa Zawadi
30% Zľava

Jemná voda do kúpeľa Zawadi

Posilňuje ochranu citlivej pokožky dieťaťa
9,73 € 13,90 €
Jemný hydratačný balzam na vlasy Zawadi
30% Zľava

Jemný hydratačný balzam na vlasy Zawadi

Pre kučeravé, krepovité a suché vlasy
12,53 € 17,90 €
Koncentrát HydroCalm® Zawadi
30% Zľava

Koncentrát HydroCalm® Zawadi

Upokojenie suchej,  podráždenej atopickej pokožky
12,53 € 17,90 €
Čistiaca mliečna voda Zawadi
30% Zľava

Čistiaca mliečna voda Zawadi

Hydratačná a regeneračná voda pre starostlivosť o dieťa
9,73 € 13,90 €
Čistiaci a zjemňujúci šampón Zawadi
30% Zľava

Čistiaci a zjemňujúci šampón Zawadi

Detsky šampón pre všetky typy vlasov
11,83 € 16,90 €
Jemná detská pena na umývanie
30% Zľava

Jemná detská pena na umývanie

Vytvára bohatú penu a spríjemňuje detský kúpeľ
9,73 € 13,90 €
Hydratačné telové mlieko pre deti
30% Zľava

Hydratačné telové mlieko pre deti

Upokojujúce a osviežujúce telové mlieko na tvár a telo
11,83 € 16,90 €
Sprej uľahčujúci rozčesávanie vlasov pre deti
30% Zľava

Sprej uľahčujúci rozčesávanie vlasov pre deti

Lesk, hydratácia a výživa vlasov
12,53 € 17,90 €
VYKY
100% Bio 100% Bio S láskou k prírode S láskou k prírode Žiadne toxíny Žiadne toxíny Netestované na zvieratách Netestované na zvieratách Vegánske Vegánske Prírodné ingrediencie Prírodné ingrediencie

Prihláste sa k odberu noviniek

a pošleme vám 10% zľavu na online nákup

10%

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím