Doprava zadarmo od 65€
Darček ku každej objednávke

Váš nákupný košík je prázdny

19.05.2021

Značku MIRA si zamiluješ! Máme pre teba novinky priamo z Francúzska!

V dnešnej dobe je kozmetický trh preplnený množstvom rôznych značiek od výmyslu sveta. Vybrať si niečo, čo ti vyhovuje, za prijateľnú cenu a ešte aj s takým účinkom ako deklarujú výrobcovia je tak trochu ako hľadať ihlu v kope sena. Či sa mýlim?

Značka MIRA však pochádza z Francúzska a jej produkty? Do-ko-na-lé! Jednotlivé zložky sú poctivo vybrané, kvalitne spracované a vkope veľmi účinné. Navyše v každom výrobku nájdeš len čistú prírodu, bez chemických zásahov. Poď sa však presvedčiť sama, že skúsiť značku MIRA za to rozhodne stojí. Z našej ponuky pre teba vyberáme:

Sérum pre krásne prsia 

Dekolt je ženská pýcha a preto si vyžaduje aj adekvátnu starostlivosť. Sérum na spevnenie prsníkov obsahuje vitamíny a esenciálne mastné kyseliny z rastlinných olejov z moringy, maruly a svetlicového oleja v kombinácii s olejom zo sedmokrásky a palmarosy. Všetky zložky v dokonalom pomere tak, aby pokožku  pŕs nielen hydratovali a vyživili, ale tiež spevnili.

Výhody:
-    šesť prírodných zložiek
-    hydratovaná a vyživená pokožka
-    pevnejšie a tvarované prsia

Večne mladá s ricínovým olejom

Ricínový olej už určite poznáš. Je trošku hustejší, najmä kvôli zloženiu, ktoré je bohaté vitamíny E a prírodné mastné kyseliny, čo z neho robí obzvlášť účinný regenerátor pre pokožku, vlasy aj chĺpky. Zmierňuje však aj prejavy starnutia, akné, strie a dokonca aj opuch v oblastí očí.

Výhody:
-    zmierňuje prejavy starnutia a znižuje výskyt jemných vrások
-    má protizápalové vlastnosti a zmierňuje akné
-    dokáže redukovať opuch v oblastí očí aj stiahnuť nepekné strie

Močila konope močila alebo v hlavnej úlohe konopný olej

Konopný olej je taký malý zázrak kúpeľne aj kuchyne. Vie pomôcť so začervenaním, dermatitídou či inak poškodenej pokožke a slúži aj ako prevencia v boji proti starnutiu či tvorbe vrások. Hravo však  nahradí denný a nočný krém pre akýkoľvek typ pokožky, no použiť sa dá aj do vlasov. Stále častejšie sa využíva ako doplnok výživy, ktorý zmierni bolesť či vylieči nespavosť a miesto si nájde aj v kuchyni.

Výhody:
-    vysoký obsah omega 3 a 6 mastných kyselín, ktoré sú pre telo nevyhnutné
-    regeneruje poškodenú pokožku a pomôže aj v boji s prejavmi starnutia
-    účinne pomáha zmierňovať bolesť či nespavosť

Krásna s avokádovým olejom 

Panenský avokádový sa získava s najväčšou úctou k prírode, a to mu dodáva bezkonkurenčnú silu. Olej redukuje prejavy starnutia, pokožku spevní a obnovuje jej jas, použiť ho však aj na tie najcitlivejšie miesta ako je kontúra očí či krk. Výborný je aj ako maska na vlasy či telový olej.

Výhody:
-    obnovuje elasticitu, zvláčňuje, vyhladzuje a zbavuje pleť vrások
-    má prirodzený ochranný UV faktor
-    pomáha pri vypadávaní vlasov

 

My sme si značku MIRA zamilovali a zamiluješ si ju aj ty! 

VYKY
100% Bio 100% Bio S láskou k prírode S láskou k prírode Žiadne toxíny Žiadne toxíny Netestované na zvieratách Netestované na zvieratách Vegánske Vegánske Prírodné ingrediencie Prírodné ingrediencie

Prihláste sa k odberu noviniek

a pošleme vám 10% zľavu na online nákup

10%

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím