Doprava zadarmo od 65€
Darček ku každej objednávke

Váš nákupný košík je prázdny

12.10.2021

Večerná rutina krásy: Na čo by si nemala zabudnúť?

Ak túžiš po krásnej a zdravej pleti bez akýchkoľvek známok nedokonalostí, nemala by si zabúdať na každodennú starostlivosť. Tá je mimoriadne dôležitá večer, pred spaním. Prinášame ti základné kroky k starostlivosti o pleť, ktoré by mali spadať pod tvoju večernú rutinu krásy.

Mnohé ženy sa večer pred spaním odlíčia a tým to pre nich končí. To je však chyba. Aj napriek tomu, že odlíčenie patrí medzi základné kroky k starostlivosti o pleť, rozhodne by to nemal byť jediný krok. Aby si mala krásnu pleť bez známok starnutia či nedokonalostí, večernú rutinu krásy je potrebné vykonávať pravidelne a dlhodobo. Len takýmto spôsobom sa dostavia okúzľujúce výsledky.

Základom je odlíčenie

Odlíčenie patrí medzi prvý krok čo sa týka starostlivosti o pleť. Odporúča sa však začať odlíčením očí a až potom pokračovať tvárou. Dôležité je, aby si používala jemný vatový tampón a netrela s ním až príliš drsno. 

Mohlo by to totiž poškodiť riasy, ktoré môžu dokonca aj časom vypadať. Preto sa odporúča v oblasti očí odličovať mimoriadne opatrne. Následne postupuj po celej tvári. Odličovať by si mala dovtedy, až kým nebude vatový tampón čistý.

Prečo je odličovanie dôležité?

Vysvetlenie je jednoduché. Počas celého dňa sa na tvári usádzajú nečistoty, ktoré môžu upchávať póry. Dôsledkom toho vznikajú nedokonalosti v podobe čiernych bodiek, pupienkov a akné. Ak patríš medzi ženy, ktoré nepoužívajú make – up, aj v takom prípade je odličovanie mimoriadne dôležité.

Nezabúdaj si vybrať ten správny produkt. My odporúčame organický odličovač make – upu, ktorý je vhodný pre všetky typy pleti. Účinne odstraňuje make – up a nečistoty, vďaka čomu je pokožka bez akýchkoľvek nedokonalostí. 

Peeling ako skvelá voľba

Krásnu a hladkú pokožku ti zaručí aj peeling. Ten by mal nasledovať vždy po odlíčení pleti. Vďaka peelingu sa odstránia odumreté bunky a dôsledkom toho bude pokožka lepšie dýchať. Po opláchnutí budú póry nielen čisté, ale aj otvorené. 

Z rady produktov vám odporúčame orechový peeling na tvár. Je vhodný aj pre tú najcitlivejšiu pokožku. Pleť zanecháva maximálne jemnú a čistú.

Používajte krémy na hydratáciu

Pleť je dôležité neustále hydratovať, dodávať jej živiny a upokojovať vzniknuté podráždenia. Po otvorení pórov by si mala aplikovať hydratačný krém s fialovou mrkvou. Tento produkt má vyživujúce vlastnosti, pleť tonizuje a navracia jej elasticitu. Okrem iného, pôsobí protizápalovo a zabraňuje predčasnému starnutiu pokožky.

Pri nanášaní krému určeného na tvár sa však skús vyhnúť oblasti očí. Mohlo by totiž dôjsť k podráždeniu, ktoré rozhodne nie je príjemné. Čo sa týka večernej starostlivosti o pleť, neváhaj použiť aj organické regeneračné nočné sérum. Intenzívne regeneruje a hydratuje pokožku, ktorej zároveň dodáva aj množstvo živín.

Produkty na unavenú pokožku

Ak patríš medzi ľudí, ktorí majú známky únavy na pokožke, v tom prípade neváhaj ukončiť starostlivosť o pleť s produktom, ktorého názov je organické sérum zo sedmokrásky. Obsahuje hojivé účinky a obnovuje pevnosť pokožky. Používa sa na ošetrenie rán, pričom aktívne zlepšuje cirkuláciu krvi.

Čo sa týka používania masiek, je veľmi dobré ich aplikovať aspoň dvakrát do týždňa.

Osviežujúca maska z organických uhoriek účinne zvlhčuje a uvoľňuje namáhanú pokožku po celom dni. Vďaka pravidelnému používaniu je pleť žiarivá a mladšie vyzerajúca.

Starostlivosť o pleť je mimoriadne dôležitá. Preto nezabúdaj na splnenie všetkých potrebných krokov. Iba takýmto spôsobom docieliš krásnu a zdravo vyzerajúcu pokožku.

Produkty

Orechový peeling na tvár Orechový peeling na tvár
18% Zľava

Orechový peeling na tvár

Čistiaci peeling pre všetky typy pokožky
20,50 € 24,90 €
Organické sérum zo sedmokrásky Organické sérum zo sedmokrásky
28% Zľava

Organické sérum zo sedmokrásky

Očné sérum od Beauty Garden je ako stvorené pre unavenú pokožku
25,90 € 35,90 €
Organické regeneračné nočné sérum Organické regeneračné nočné sérum
14% Zľava

Organické regeneračné nočné sérum

Pre suchú a zrelú pleť   
30,90 € 35,90 €
Organický odličovač make-upu Organický odličovač make-upu
25% Zľava

Organický odličovač make-upu

Dvojfázová odličovacia voda s harmančekom  
17,20 € 22,90 €
Osviežujúca maska z organických uhoriek Osviežujúca maska z organických uhoriek
19% Zľava

Osviežujúca maska z organických uhoriek

100% prírodná pleťová maska ​​s osviežujúcim účinkom
18,50 € 22,90 €
Hydratačný krém s fialovou mrkvou Hydratačný krém s fialovou mrkvou
24% Zľava

Hydratačný krém s fialovou mrkvou

Prírodný pleťový  krém obohatený o fialový mrkvový olej
25,00 € 32,90 €
Studený balzam s divokou fialkou Studený balzam s divokou fialkou
28% Zľava

Studený balzam s divokou fialkou

Chráni vašu pokožku pred vonkajšími agresiami vietor, chlad, znečistenie ovzdušia
25,90 € 35,90 €
Pleťová voda z mäty priepornej a žihľavy Pleťová voda z mäty priepornej a žihľavy
16% Zľava

Pleťová voda z mäty priepornej a žihľavy

Dokonale osviežuje a čistí pleť
20,90 € 24,90 €
VYKY
100% Bio 100% Bio S láskou k prírode S láskou k prírode Žiadne toxíny Žiadne toxíny Netestované na zvieratách Netestované na zvieratách Vegánske Vegánske Prírodné ingrediencie Prírodné ingrediencie

Prihláste sa k odberu noviniek

a pošleme vám 10% zľavu na online nákup

10%

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím