Doprava zadarmo od 65€
Darček ku každej objednávke

Váš nákupný košík je prázdny

17.10.2020

PREČO PRÁVE TERAZ POTREBUJETE SÉRUM ?

Mnoho ľudí vlastne nevie, prečo potrebujú sérum; často si myslia, že stačí pleťový krém. Stručne povedané, molekuly v sére sú menšie ako tie, ktoré sa nachádzajú vo zvlhčovači pokožky, takže produkt preniká do pokožky hlbšie. Z tohto dôvodu je veľa sér zameraných na konkrétne problémy starostlivosti o pleť, ktoré môžu pomôcť vyriešiť.      

Takže sérum nemôže skutočne nahradiť krém na pokožku. Tieto výrobky neobsahujú zmäkčovadlá, hydratačné oleje ani zahusťovadlá, ktoré vytvárajú túto bohatú krémovú textúru. Séra navyše nebudú obsahovať zložky opaľovacích krémov, ako by obsahoval denný hydratačný krém. Sérum teda nenahradí váš denný ani nočný hydratačný krém, ale pri pravidelnom používaní podporí celkové zdravie vašej pokožky.            

V skutočnosti je kľúčovým pravidelné používanie: aj keď pravdepodobne uvidíte určité zlepšenia takmer okamžite, pretože ich vzorec bohatý na antioxidanty upokojuje začervenanie a rozjasňuje pokožku, z dlhodobého hľadiska si nájdete ten pravý produkt pre vás aby ste videli ako pomíňajú známky vyblednutia a pokožka bude tiež vyzerať zdravšie a pevnejšie!     

Ako si vybrať sérum

Séra sú často drahšie ako denné alebo nočné krémy, takže ich kúpu by ste mali vnímať ako investíciu do svojej pokožky. Hľadajte séra s osvedčenými zložkami proti starnutiu, ktoré sa preukázali ako účinné na základe veľkého množstva nezávislých a recenzovaných klinických štúdií. Medzi tieto látky patria silné a stabilné antioxidanty (ako je vitamín C, zelený čaj a huba chaga, bobule goji a vitamín E), kmeňové bunky, peptidy a zložky komunikujúce s bunkami, ako je retinol a niacínamid.            

Určite nikdy nekupujte sérum plné škodlivých prísad: konzervačné látky, toxické vonné látky, zmäkčovadlá a ďalšie chemikálie môžu byť nielen nebezpečné pre vaše zdravie z dlhodobého hľadiska, ale môže to dokonca urýchliť proces starnutia!      

Kedy začať so sérom

Všetci vieme, že vyvážená strava a cvičenie udržujú vaše telo zdravšie a mladšie počas toho ako starnete. S ohľadom na to, malo by to zmysel počkať, kým nebudete nezdraví, a v 50. alebo 60. rokoch sa pustiť do zdravšieho životného štýlu? Samozrejme, že nie! A to isté platí, pokiaľ ide o starnutie pokožky.

Začnite používať produkty nabité týmito typmi pôsobivých prísad skôr, ako sa objavia príznaky poškodenia (nikdy nie je príliš skoro), a budete na dobrej ceste k dosiahnutiu rovnomernejšej pleti, pevnejšej a zdravšej pokožky. Vaša pokožka si nikdy „nezvykne“ na tieto druhy prísad, rovnako ako si vaše telo nikdy nezvykne na zdravé jedlá.

Tieto zložky samozrejme fungujú aj potom, ako sa začne objavovať poškodenie pokožky, ale niet pochýb o tom, že začať skôr je lepšie ako neskôr!

Ako používať sérum

Teraz, keď poznáte potenciálne výhody séra, je čas naučiť sa najlepšie spôsoby, ako ich používať tak, aby vám prinášali čo najviac benefitov.    

Používajte sérum vo dne aj v noci: V režime starostlivosti o pokožku nemôžete mať príliš veľa antioxidantov a nemôžete ich nanášať príliš často. Ráno naneste pod krém blokujúci slnečné žiarenie tenkú vrstvu séra, aby ste chránili pokožku pred znečistením a inými voľnými radikálmi, ktorým čelíte počas dňa. V noci naneste po očistení pokožky ďalšiu vrstvu, aby sérum pomohlo vašej pokožke regenerovať počas spánku.   

Sérum nanášajte po pílingovaní, ale pred zvlhčovaním: Väčšina sér neposkytuje veľa vlhkosti. Preto budete potrebovať krém aj sérum, ak má pokožka tendenciu byť suchá.  

Ak používate topický krém na predpis: Všetky séra budú dobre fungovať pri akejkoľvek liečbe na lekársky predpis a sérum si môžete naniesť pred alebo po liečbe retinolom alebo liečbe akné alebo akýmkoľvek iným predpísaným krémom - stačí experimentovať a zistiť, ktoré poradie funguje najlepšie.

Vyskúšané a testované séra

Ako už bolo spomenuté vyššie, vždy je dobré prečítať si osvedčené recenzie na séra skôr, ako sa rozhodnete ich kúpiť: Koniec koncov, zvyčajne sú drahšie než obyčajné pleťové krémy a chcete sa uistiť, že to, čo si vyberiete, bude u vás fungovať!        

VYKY
100% Bio 100% Bio S láskou k prírode S láskou k prírode Žiadne toxíny Žiadne toxíny Netestované na zvieratách Netestované na zvieratách Vegánske Vegánske Prírodné ingrediencie Prírodné ingrediencie

Prihláste sa k odberu noviniek

a pošleme vám 10% zľavu na online nákup

10%

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím