Doprava zadarmo od 65€
Darček ku každej objednávke

Váš nákupný košík je prázdny

02.11.2021

Peeling na pokožku hlavy: Novinka, ktorá rozhodne stojí za to!

V dnešnej dobe nájdeme na trhu skutočne širokú škálu produktov na vlasy. Vo väčšine prípadov sa však jedná o klasické šampóny, kondicionéry poprípade masky. Počula si však už niekedy o peelingu, ktorý sa používa priamo na pokožku hlavy? V tomto článku sa dočítaš o čo ide, aké benefity prináša a taktiež, ako zahrnúť túto novinku do starostlivosti o vlasy.

Peeling pravdepodobne poznáš vo forme produktov na tvár, poprípade pokožku celého tela. Novinkou je peeling na pokožku hlavy, ktorý si získal obrovskú priazeň.

Čo je to vlastne peeling?

Ide o odstránenie odumretých buniek na povrchu pokožky. Ak túžiš po zdravo vyzerajúcich vlasoch, musíš ísť od úplného základu, ktorým sú v tomto prípade korienky vlasov a pokožka hlavy.

Aké benefity má peeling na pokožku hlavy?

Z našej rady ti odporúčame vyskúšať Peeling na pokožku hlavy značky Sukin. Tento produkt prináša skutočne širokú škálu výhod, ktoré sa nedajú len tak ľahko prehliadnuť. Prvým dôvodom, prečo by si tento produkt mala začať používať je dokonalé odstránenie usadnutej mastnoty, lupín a nečistôt z povrchu pokožky hlavy. Vďaka tomu bude tvoja pokožka dôkladne prekrvená. To je základ k tomu, aby ti začali rásť zdravé a lesklé vlasy.

Folikuly sú častokrát blokované suchými bunkami a odumretou pokožkou. Práve to je dôvod, prečo sa výrazne spomalí rast vlasov, poprípade sú vlasy suché a bez života. Keď však vyriešiš tento problém peelingom, tvoje vlasy budú ako znovuzrodené!

Ako sa peeling používa?

Opláchnite si vlasy vlažnou vodou a naneste peeling. Odporúčame vykonávať jemné krúživé pohyby, aby sa prípravok dostal všade. To platí najmä pri hustých vlasoch. Vlasy dôkladne premasíruj a opláchni. Následne pokračuj klasicky v nanesení šampónu natural balance. Starostlivosť o vlasy ukonči kondicionérom

Peeling na vlasy používaj aspoň dvakrát týždenne. Vždy sa však riaď stavom tvojich vlasov. Ak sú viac poškodené, peeling používaj častejšie. Veríme, že sme ťa inšpirovali a odteraz peeling na pokožku hlavy zahrnieš do tvojej starostlivosti o vlasy.

Produkty

Peeling na pokožku hlavy Peeling na pokožku hlavy
Novinka

Peeling na pokožku hlavy

Odstraňuje nečistoty a zvyšky stylingových prípravkov 
12,90 €

Šampón pre normálne a mastné vlasy

Kombinácia lopúcha, žihlavy a prasličky, ktoré čistia a dodávaju vlasom energiu
14,50 €

Kondicionér pre normálne a mastné vlasy

Posilňujúci kondicioner pre zdravé a krásne vlasy
14,50 €
Bezoplachový kondicionér v spreji Bezoplachový kondicionér v spreji
Novinka

Bezoplachový kondicionér v spreji

Uľahčuje rozčesávanie, ošetruje a obnovuje štruktúru vlasov 
11,50 €
VYKY
100% Bio 100% Bio S láskou k prírode S láskou k prírode Žiadne toxíny Žiadne toxíny Netestované na zvieratách Netestované na zvieratách Vegánske Vegánske Prírodné ingrediencie Prírodné ingrediencie

Prihláste sa k odberu noviniek

a pošleme vám 10% zľavu na online nákup

10%

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím