Doprava zadarmo od 65€
Darček ku každej objednávke

Váš nákupný košík je prázdny

16.11.2021

Najúčinnejšie prípravky na akné, ktoré sa oplatí vyskúšať

Trápi ťa problematická pleť, ktorá je spojená s nedokonalosťami? Už nevieš, ako ďalej? V tom prípade si tu správne!

V dnešnej dobe trpí množstvo ľudí problematickou pleťou, a to bez rozdielu veku a pohlavia. My ti však prinášame riešenie v podobe prírodnej kozmetiky.

Na trhu existuje množstvo produktov, ktoré sú určené na problematickú pleť. Len málo z nich je však skutočne tak účinných ako tých čisto prírodných produktov. Aby sme ti to čo najviac uľahčili, prinášame ti prehľad najúčinnejších produktov prírodnej kozmetiky. Po prečítaní je na tebe, či dané produkty vyskúšaš alebo nie. My však vieme jedno. Ak sa rozhodneš tieto prípravky na akné použiť, rozhodne to neoľutuješ.

Prírodná kozmetika na akné

Prečo by si mala používať prírodnú kozmetiku na akné? Odpoveď je jednoduchá. V súčasnosti je množstvo produktov škodlivých práve z dôvodu, že obsahujú chemické látky. 

Prípravky plné chémie neznačia nič dobré:
V prírodnej kozmetike sa nachádzajú čisto prírodné látky, ktoré sú vysoko účinné. Jedná sa zväčša o vitamíny, minerály a živiny vďaka čomu je pleť po použití vyživená a hydratovaná. 

Aká je najlepšia kozmetika na akné?

Možno si sa už viackrát spýtala, aká kozmetika na akné je tá najlepšia? Ak ťa trápi akné, určite vieš, aké to je nepríjemné a rozhodne sa nie je ľahké tohto problému zbaviť. Najlepšia kozmetika na akné je tá, ktorá obsahuje prírodné zložky, ako napríklad íl, aloe vera či výťažky zo zeleného čaju. Prípravky na elimináciu akné, poprípade zmiernenie prejavov, mali by obsahovať antibakteriálne účinky. Taktiež sú veľkým benefitom protizápalové vlastnosti, keďže akné je sprevádzané najmä zápalom a nepríjemným začervenaním. 

Prírodná kozmetika na akné je skvelým riešením. Ponúka ti všestranné využitie, maximálne účinné vlastnosti a čisto prírodné zloženie. Používanie týchto produktov je jednoduché a výsledky sa dostavia takmer ihneď, čo je ďalším veľkým benefitom. 

Kozmetika na problematickú pleť

Pre problematickú pleť sú typické nedokonalosti, ktoré sú vo forme čiernych bodiek, pupienkov a až následne sa to prehĺbi do akné, čo je zväčša najväčší problém. 

Problematická pleť sa vyznačuje nadmernou produkciou kožného mazu a miernym podráždením. Kozmetika na problematickú pleť by tak nemala dráždiť pokožku, nemala by byť príliš hutná, pretože aj napriek tomu, že tento typ pokožky potrebuje hydratáciu, kvôli rozšíreným pórom by hutné krémy mohli upchávať póry.

Tak a teraz sa poďme presunúť na najúčinnejšie prípravky na akné. Rozhodne sa ti oplatí ich vyskúšať!

Najlepší krém na akné

Vyššie sme si spomínali, že krém na akné by nemal byť príliš hutný, čo, samozrejme, platí. Čo sa týka zloženia, najlepší krém na akné je taký, ktorý obsahuje jemné zložky. To znamená, že pokožka by sa nejakým spôsobom nemala podráždiť, či produkovať ešte viac kožného mazu. 

Kvôli tomu by mohli vznikať častejšie nedokonalosti. Ak ste niekedy počuli vetu, že mastnú pleť hydratovať netreba, lebo je príliš mastná, nie je to pravda. Aj mastnú pleť hydratovať treba. Je to z dôvodu, že v opačnom prípade by mohla stratiť svoju pružnosť a výživu. Najlepší krém na akné zanechá pleť dôkladne hydratovanú a čistú.

Hydratačný krém na aknóznu pleť

Túžiš po hydratačnom kréme na aknóznu pleť, ktorý splní všetky tvoje požiadavky? V tom prípade máme pre teba riešenie! Zmatňujúci hydratačný krém na tvár je skvelá voľba pre ľudí, ktorí majú mastnú pleť a zároveň je potrebné ich pleť hydratovať. Tento hydratačný krém obsahuje ryžový prášok a moringu, ktoré absorbujú prebytočnú mastnotu. 

Biely čaj a granátové jablko ti poskytne antioxidačnú ochranu. Optimálnu hydratáciu ti zabezpečí aloe vera a čučoriedka. Čo sa týka protizápalovej látky Willowherb, táto zložka je zodpovedná za matný povrch po hydratácii, čo je obrovským benefitom. 

Tento hydratačný krém na aknóznu pleť môžeš použiť aj ako podklad pod make – up. Dôkladne hydratuje a čistí pokožku. Eliminuje výskyt akné a absorbuje nadbytočný maz. Aplikácia je jednoduchá a spočíva v nanesení krému na tvár, krk a dekolt dvakrát denne.

Skvelým riešením je hydratačný krém pre mastnú pleť. Je vhodný nielen pre ženy, ale aj pre mužov. Prekvapí ťa množstvo benefitov, ktoré tento produkt prináša. Hydratačný krém pre mastnú pleť ti poskytne dlhotrvajúcu hydratáciu, bez pocitu mastnej pleti. Zjemňuje pokožku, podráždenie a redukuje výskyt akné. 

Obsahuje botanickú zmes vŕby, dule a moringy. Táto zmes zabezpečuje antimikrobiálne účinky, obmedzenie lesku a vyhladenie pleti.

Kozmetika na akné pre mladých

Najmä deti v puberte trápi problematická pleť. Práve to je dôvod, prečo je potrebné podchytiť tento problém čím skôr. Inak to môže prerásť do nepríjemných problémov. Je však potrebné povedať, že pri riešení tohto problému budeš potrebovať maximálnu dávku trpezlivosti. Ide totiž o boj na dlhé trate a rozhodne to netreba podceniť.

Základom je však správna starostlivosť o tento typ pleti, čo je častokrát veľmi náročné. Aby sme ti to však čo najviac uľahčili, prinášame ti prehľad najúčinnejších produktov na akné z našej rady. 

Pleťový peeling Neem: Základom starostlivosti o akné je pravidelné čistenie. Práve k tomu ti dopomôže pleťový peeling Neem, ktorý jemne čistí pokožku, odstraňuje odumreté bunky a zároveň pleť hydratuje.Pleťový peeling Neem účinne redukuje výskyt akné, vďaka čomu je skvelým riešením práve pre problematickú a mastnú pleť. Obsahuje drvené marhuľové jadrá, ktoré zabezpečujú peeling. Tento produkt ti zanechá pleť jemnú, žiarivú a dokonale čistú.

Detoxikačná maska so zeleným ílom: Používanie masky pomôže s redukciou akné. Masku je potrebné naniesť niekoľkokrát do týždňa. Zároveň je to skvelá forma relaxu. Detoxikačná maska so zeleným ílom je skvelým riešením pre hĺbkové čistenie pleti. Obsahuje zelený íl, ktorý zabezpečuje reguláciu vylučovania kožného, mazu, sťahovanie pórov a výživu pleti až do hĺbky. Maska so zeleným ílom obsahuje aj aloe vera, ktoré hydratuje pleť, podporuje tvorbu kolagénu a zároveň sa aj udržuje jemná a čistá pleť po dlhšiu dobu. 

Čistiace pleťové obrúsky Neem: Vieme, že nemôžeš mať vždy pri sebe čistiacu vodu alebo masku. Práve preto sa dostávajú na rad čistiace pleťové obrúsky Neem. Čistiace pleťové obrúsky sú skvelou voľbou na rýchle čistenie pleti. Zaručí tvojej pokožke príjemný a svieži nádych. Čistiace pleťové obrúsky Neem znižujú tvorbu akné a odstraňujú prebytočný maz. 

Krém na akné – aké má recenzie?

Či je produkt kvalitný môžeš zistiť aj na základe recenzií. Náš potešila svojou recenziou aj Lucia, ktorá si zakúpila pleťový krém s Tea Tree a Propolisom. 

Akú skúsenosť má s týmto produktom Lucia?

,,Dobrý deň, chcela by som vám poďakovať za objednávku. Krémik funguje úžasne! Na poslednej fotke môžte vidieť výsledok o ktorom si myslím, že je dostačujúco viditeľný na to, aby ste to mohli posúdiť. Premena bola zaznamenaná po necelých 3 týždňoch a to som ho používala väčšinou len večer. Čo na ňom milujem je, že perfektne chladí, tým krásne zmierňuje bolesť a o sviežosti ani nehovorím.

Krém na akné na predpis z lekárne

Samozrejme, produkty na akné sa dajú zakúpiť aj v lekárni na predpis. To platí aj pre antibiotiká na akné, ktoré sú však vo väčšine prípadov plné chémie. My sme ti chceli ukázať, že akné sa dá vyriešiť aj pomocou prírodnej cesty. Jedná sa o spomínané produkty s obsahom prírodných a účinných zložiek, ktoré ti zabezpečia maximálnu účinnosť.

Takto na záver by sme ti už len chceli povedať, že v tom nie si sám. Základom je správna starostlivosť a účinné produkty. Samozrejme, budeš potrebovať trpezlivosť a odhodlanie, my však veríme, že všetko zvládneš ľavou zadnou. Tak sa nevzdávaj, hlavu hore a do toho!

Produkty

Pleťový krém s Tea Tree a Propolisom
20% Zľava

Pleťový krém s Tea Tree a Propolisom

Pre problematickú a aknóznu pleť
25,50 € 31,90 €

Zmatňujúci hydratačný krém na tvár

Vhodný pre mastné a zmiešané typy pleti
14,50 €

Sukin hydratačný krém na tvár

Ľahký denný zvlhčovač, ktorý obsahuje zmes rastlinných olejov bohatých na antioxidanty
14,50 €
Pleťový peeling Neem Pleťový peeling Neem
24% Zľava

Pleťový peeling Neem

Hĺbkové čistenie problematickej pleti 
3,70 € 4,90 €
Čistiaca pleťová maska Neem Čistiaca pleťová maska Neem
24% Zľava

Čistiaca pleťová maska Neem

Čistí póry a zabraňuje vzniku akné
3,70 € 4,90 €
Čistiace pleťové obrúsky Neem Čistiace pleťové obrúsky Neem
26% Zľava

Čistiace pleťové obrúsky Neem

Pohodlné riešenie na odstránenie make-upu a nečistôt
3,50 € 4,70 €
Krém proti akné Himalaya Krém proti akné Himalaya
25% Zľava

Krém proti akné Himalaya

Pre problematickú pleť so sklonom k akné 
4,40 € 5,90 €

Čistiace tonikum na tvár

Proti akné, zápalu, upokojenie a čistenie pleti
14,50 €
Tonikum na tvár Blemish Control Tonikum na tvár Blemish Control
11% Zľava

Tonikum na tvár Blemish Control

Pre problematickú a aknóznu pleť
12,90 € 14,50 €

Detoxikačná maska na pleť

Povzbudenie suchej / matnej pokožky
7,50 €
Detoxikačná maska so zelením Ílom
5% Zľava

Detoxikačná maska so zelením Ílom

Vhodná pre všetky typy pleti
12,30 € 12,90 €

Hydratačný krém pre mastnú pleť

Upokojuje pokožku náchylnú na akné a zmierňuje začervenanie
14,50 €
VYKY
100% Bio 100% Bio S láskou k prírode S láskou k prírode Žiadne toxíny Žiadne toxíny Netestované na zvieratách Netestované na zvieratách Vegánske Vegánske Prírodné ingrediencie Prírodné ingrediencie

Prihláste sa k odberu noviniek

a pošleme vám 10% zľavu na online nákup

10%

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím