Doprava zadarmo od 65€
Darček ku každej objednávke

Váš nákupný košík je prázdny

Žena si nanáša prírodný pleťový krém na tvár
02.12.2021

Najlepšie prírodné krémy na tvár

Všetci vieme, aký dôležité je nájsť ten správny krém pre potreby našej pleti. Aby bol skutočne hviezdou kozmetickej rutiny, mal by byť vyrobený z čistých ingrediencií. Ale prečo si vybrať práve prírodné krémy?

Prírodné kozmetické produkty sú čo najčistejšie, to znamená, vyrobené bez (alebo s čo najmenším podielom) chemikálií, parfumov a konzervantov umelo vytváraných v laboratóriách. Znamená to, že majú kratšiu dobu expirácie. Druhou známkou kvality pre vás môže byť počet ingrediencií, z ktorých je daný krém vyrobený. Nebojte sa, ak ich je iba zopár, práve to môže vypovedať o kvalite celkového produktu. 

Organické krémy nie sú testované na zvieratách, dodržiavajú teda aj etické princípy výroby. Je vyrábaná bez sulfátov a parabénov, teda nezaťažuje pleť a nesnaží sa ju zmeniť. Naopak, vyzdvihuje to, čo je na vašej pleti krásne a hojí to, čo momentálne nefunguje.

Urobili sme za vás prieskum najlepších prírodných pleťových krémov na trhu a teraz vám ponúkame tie najkvalitnejšie z nich. V prvom rade nás zaujímalo zloženie a obsah účinných látok, ale pozreli sme sa aj na pomer objemu a ceny. Jednotlivé produkty sú roztriedené do kategórií podľa toho, pre koho a na aký typ pleti sú určené.

  1. Najlepší hydratačný krém na tvár pre ženy
  2. Najlepší krém na tvár pre mužov
  3. Najlepší krém na akné
  4. Najlepší krém na mastnú pleť
  5. Najlepší krém na vrásky a vačky pod očami
  6. Najlepší nočný krém

 

Najlepší hydratačný krém na tvár pre ženy

Každý typ pleti potrebuje pre svoje správne fungovanie dostatok hydratácie, keďže voda tvorí veľkú súčasť každej bunky v našom tele. V jeseni a počas zimy by sme mali používať prírodné krémy na suchú pleť aj v prípade, že je naša pleť zmiešaná. 

Hydratovaná pleť účinnejšie vylučuje toxíny a pôsobí žiarivejšie a mlado. Pleťový krém by nám mal po nanesení na pokožku spôsobovať príjemnú úľavu od napätia pokožky, tak spoznáte, že skutočne funguje. Napokon by sme radi vyvrátili mýtus, že mastnejšie krémy alebo oleje pokožku nehydratujú. Práve naopak, správne využitie organických olejov v kozmetike spôsobuje, že voda je v bunke uzavretá a chránená pred vplyvmi životného prostredia.

zobraziť pleťové krémy

#1 Hydratačný krém s fialovou mrkvou od Beauty Garden

Organický pleťový krém od Beauty Garden sa môže pochváliť jedinečným obsahom antioxidantov, širokej škály vitamínov (A, B, C, D, E, K) betakaroténu, vápnika a draslíka. Pleť krásne vyživuje a vypne. Pôsobí aj proti zápalom a pomáha zjednocovať farbu pleti, teda bojuje s rôznymi škvrnami súvisiacimi s vyšším vekom.

Hydratačný krém s fialovou mrkvou od Beauty Garden

Cena: od 32,50€
Objem: 50ml
Použitie: jemnú vrstvu krému nanášame na pleť ráno a večer
Výhody: ide o skutočne organický produkt s certifikátom, zložený z ingrediencií, ktoré poznáte, najvyšší obsah antioxidantov a vitamínov, hĺbková výživa pleti
Nevýhody: vyššia cena

zobraziť produkt

#2 Zvlhčujúci krém Signature 

Pleťový krém Sukin Facial Moisturiser Signature obsahuje protizápalové a antibakteriálne aloe vera a zmes troch olejov - šípkového, ktorý bojuje so starnutím pleti, avokádového, ktorý pleť hydratuje a sezamového, ktorý pleti dodáva mastné kyseliny. 

Pleťový krém Sukin Facial Moisturiser Signature

Cena od 10,90€
Objem: 125ml
Použitie: na očistenú pleť ho nanášame pred spaním. V ideálnom prípade je nanášanie spojené s príjemnou masážou krúživými pohybmi
Výhody: bojuje s viacerými problémami pleti zároveň, kvôli obsahu olejov je veľmi výživný
Nevýhody: mastnejšia konzistencia vhodná najmä pre suchú pleť

zobraziť produkt

#3 Intenzívny hydratačný krém na tvár a telo Himalaya

Bio hydratačný pleťový krém Himalaya s obsahom byliniek je ľahký a nadýchaný. Obsahuje výťažky z pšenice bohaté na vitamín E, ktorý regeneruje aj vážnejšie poškodenú pokožku. Jojobový olej ju zase do hĺbky zvlhčuje.

Bio hydratačný pleťový krém Himalaya

Cena od 5,90€
Objem: 150ml
Použitie: na očistenú a suchú pleť nanášajte dvakrát denne. Môžete ho použiť na tvár, ale i na celé telo
Výhody: nižšia cena, univerzálnosť použitia na celé telo a na rôzne typy pokožky, rýchla absorbcia, nie je mastný, obsahuje vitamín E
Nevýhody: v porovnaní s inými krémami sú jeho účinky menej výrazné a zmeny na pokožke si všimneme až po dlhšom čase

zobraziť produkt

 

Najlepší krém na tvár pre mužov

Aj keď na trhu vždy extrémne prevláda kozmetika cielená na ženy, počas posledných rokov sa to výrazne zlepšuje. Čoraz viac mužov pokladá používanie denného krému za bežnú súčasť svojej rannej a večernej rutiny.

Pri výbere prírodného krému uprednostňujú ľahšie zloženie, ktoré sa vstrebáva do pokožky a nezanecháva mastný film. Mužská pleť je prirodzene o niečo hrubšia, preto musí krém obsahovať látky, ktoré ľahko prenikajú do hlbších častí kože.

zobraziť hydratačné krémy

#1 Pre pánov so suchou pokožkou - Intenzívny hydratačný krém na tvár a telo Himalaya

Bio hydratačný pleťový krém Himalaya s obsahom byliniek je ľahký a nadýchaný. Obsahuje výťažky z pšenice bohaté na vitamín E, ktorý regeneruje aj vážnejšie poškodenú pokožku. Jojobový olej ju zase do hĺbky zvlhčuje.

Bio hydratačný pleťový krém Himalaya pre mužov

Cena od 5,90€
Objem: 150ml
Použitie: na očistenú a suchú pleť nanášajte dvakrát denne. Môžete ho použiť na tvár, ale i na celé telo
Výhody: nižšia cena, univerzálnosť použitia na celé telo a na rôzne typy pokožky, rýchla absorbcia, nie je mastný, obsahuje vitamín E
Nevýhody: v porovnaní s inými krémami sú jeho účinky menej výrazné a zmeny na pokožke si všimneme až po niekoľkých týždňoch

zobraziť produkt

#2 Antiage kozmetika na pánsku pleť - Nočný pleťový krém Akeso

Malý bojovník proti vráskam hydratuje pleť počas celej noci. Nočný krém Akeso obsahuje až 96% organických zložiek.

Antiage kozmetika na pánsku pleť - Nočný pleťový krém Akeso

Cena od 30,60€
Objem: 50ml
Použitie: po očistení pleti nanesieme krém na tvár 
Výhody: 96% organický nočný krém, predchádza starnutiu, spevňuje pokožku, nemá mastnú konzistenciu
Nevýhody: vyššia cena, ktorá sa však odráža na kvalite

zobraziť produkt

#3 Pre pánov s mastnou a problematickou pleťou (aj po puberte) - Zmatňujúci hydratačný krém na tvár Sukin

Organický zmatňujúci pleťový krém Sukin poskytuje efekt zmatnenia pleti vďaka ryžovému prášku a moringe, ktorá vstrebáva prebytočný maz. Zároveň je pleť hydratovaná bielym čajom a granátovým jablkom. Proti akné, ktoré je často spojené s mastnou pleťou, bojuje protizápalový výťažok z byliniek.

Zmatňujúci hydratačný krém na tvár Sukin

cena od 14,50€
Objem: 125ml
Použitie: ideálne iba raz denne, ráno alebo večer po vyčistení pleti
Výhody: skvelý podklad pod make-up, mastnotu pleti pri dlhodobom používaní dokáže mierne redukovať, ľahká konzistencia, neupcháva póry, podporuje boj s akné
Nevýhody: zákazníci žiadne nevýhody v recenziách neuvádzajú

zobraziť produkt

 

Najlepší krém na akné

Starostlivosť o aknóznu pleť pôsobí ako zložitá veda. Okrem zdravej stravy, pravidelného cvičenia a hĺbkového čistenia pleti vám s akné a jazvičkami po akné pomôže aj 100% bio pleťový krém proti akné. Jeho úlohou je vyživiť pokožku a dostať pod kontrolu baktérie podieľajúce sa na vzniku vyrážok a normalizácia množstva mazu, ktorý pokožka produkuje.

Prírodný krém na akné by mal obnoviť prirodzenú rovnováhu pokožky a pritom neupchávať póry. Jeho zloženie je teda zvyčajne ľahšie, obsahuje menej olejov a konzistenciou by sa mal podobať skôr jogurtu. Keďže v rámci rannej rutiny nanášame na pleť viacero prípravkov, krém proti akné používame predovšetkým v noci, keď sa pokožka regeneruje. Ráno si teda skôr potrpíme na čistenie pleti a produkty s SPF ochranou.

zobraziť krémy na akné a čierne bodky

#1 Pleťový krém s Tea Tree a Propolisom Akeso

Bio krém proti akné Akeso obsahuje dve účinné látky - čajovníkový olej, ktorý bojuje so zápalom, baktériami a dokonca aj plesňami; a propolis, ktorý zabíja mikroorganizmy a má silné dezinfekčné účinky. Zároveň pôsobia hojivo a upokojujú pokožku.

Bio krém proti akné Akeso s Tea Tree a Propolisom

Cena od 25,50€
Objem: 50ml
Použitie: jemné vmasírovanie krúživými pohybmi po umytí pleti.
Výhody: 95% prírodných zložiek, chladí a zmierňuje bolesť spojenú s vyrážkami na pleti, príjemná konzistencia, nezaťažuje mastnú pleť
Nevýhody: vyššia cena, nutnosť používať krém pravidelne aspoň tri týždne pred zaznamenaním zlepšenia pleti

zobraziť produkt

#2 Prírodný krém proti akné Himalaya

Prírodný krém proti akné Himalaya poskytuje chladivý pocit a bojuje so svrbením pokožky. Účinné látky v kréme sú extrakty z byliniek.

Prírodný krém proti akné Himalaya

Cena od 2,95€
Objem: 30 g
Použitie: na vyčistenú a uterákom jemne osušenú pleť nanášame dvakrát denne
Výhody: nízka cena, antibakteriálne a protizápalové účinky
Nevýhody: pri kombinácii suchej pokožky s akné môže pôsobiť mierne vysušujúco, je vhodnejší pre mastnú aknóznu pleť

zobraziť produkt

#3 Prírodný krém na mastnú pleť Sukin Blemish Control Oli Free

Prírodný krém na mastnú pleť Sukin Blemish Control Oli Free má ľahkú konzistenciu a neobsahuje oleje, ktoré by problematickú pleť zbytočne zaťažili. Obmedzuje lesk pleti a neupcháva póry. Účinné látky pochádzajú z vŕby, dule a moringy, teda bojuje aj so škvrnami a jazvami po akné.

Prírodný krém na mastnú pleť Sukin Blemish Control Oli Free

Cena od 14,50€
Objem: 125ml
Použitie: na vyčistenú a uterákom jemne osušenú pleť nanášame dvakrát denne
Výhody: zjednocovanie odtieňu pleti, ľahučká konzistencia, hydratácia    
Nevýhody: bojuje skôr s uhasnutým akné a jeho pozostatkami, nie je dostatočne silný v akútnej fáze akné

zobraziť produkt

 

Najlepší krém na mastnú pleť

Mastná pleť niekedy v sebe skrýva tajomstvo - v skutočnosti môže ísť o suchú pokožku, ktorá produkuje nadmerné množstvo kožného mazu preto, aby nebola suchá. Preto je základom starostlivosti o ňu čistenie a pravidelné krémovanie, ktoré dodáva hydratáciu. Zabudnite na príbehy o ženách, ktoré si natrú večer na pleť krém a ráno sa iba opláchnu vodou. Mastná pleť vyžaduje maximálnu pravidelnosť a neustále dodávanie vlhkosti.

zobraziť krémy na mastnú pleť

#1 Zmatňujúci hydratačný krém na tvár Sukin

Organický zmatňujúci pleťový krém Sukin poskytuje efekt zmatnenia pleti vďaka ryžovému prášku a moringe, ktorá vstrebáva prebytočný maz. Zároveň je pleť hydratovaná bielym čajom a granátovým jablkom. Proti akné, ktoré je často spojené s mastnou pleťou, bojuje protizápalový výťažok z byliniek.

Zmatňujúci hydratačný krém na tvár

Cena od 14,50€
Objem: 125ml
Použitie: ideálne iba raz denne, ráno alebo večer po vyčistení pleti
Výhody: skvelý podklad pod make-up, mastnotu pleti pri dlhodobom používaní dokáže mierne redukovať, ľahká konzistencia, neupcháva póry, podporuje boj s akné
Nevýhody: zákazníci žiadne nevýhody v recenziách neuvádzajú

zobraziť produkt

#2 Prírodný krém na mastnú pleť Sukin Blemish Control Oli Free

Prírodný krém na mastnú pleť Sukin Blemish Control Oli Free má ľahkú konzistenciu a neobsahuje oleje, ktoré by problematickú pleť zbytočne zaťažili. Obmedzuje lesk pleti a neupcháva póry. Účinné látky pochádzajú z vŕby, dule a moringy, teda bojuje aj so škvrnami a jazvami po akné.

Hydratačný krém pre mastnú pleť

Cena od 14,50€
Objem: 125ml
Použitie: na vyčistenú a uterákom jemne osušenú pleť nanášame dvakrát denne
Výhody: zjednocovanie odtieňu pleti, ľahučká konzistencia, hydratácia    
Nevýhody: bojuje skôr s uhasnutým akné a jeho pozostatkami, nie je dostatočne silný v akútnej fáze akné

zobraziť produkt

#3 Pleťový krém s Tea Tree a Propolisom Akeso

Bio krém proti akné a na mastnú pleť Akeso obsahuje dve účinné látky - čajovníkový olej, ktorý bojuje so zápalom, baktériami a dokonca aj plesňami; a propolis, ktorý zabíja mikroorganizmy a má silné dezinfekčné účinky. Pôsobia hojivo a upokojujú pokožku. Mastnú pleť vďaka svojej jemnej konzistencii nezaťaží, ale zároveň neobsahuje alkohol, ktorý by ju zbytočne vysušoval

Bio krém proti akné a na mastnú pleť Akeso

Cena od 25,50€
Objem: 50ml
Použitie: jemné vmasírovanie krúživými pohybmi po umytí pleti.
Výhody: 95% prírodných zložiek, chladí a zmierňuje bolesť spojenú s vyrážkami na pleti, príjemná konzistencia, nezaťažuje mastnú pleť
Nevýhody: vyššia cena, nutnosť používať krém pravidelne aspoň tri týždne pred zaznamenaním zlepšenia pleti

zobraziť produkt

 

Najlepší krém na vrásky a vačky pod očami

Zrenie pleti do krásy vďaka naturálnym krémom proti vráskam môže byť voňavé a rozmaznávajúce. Vyberajte si krémy, ktoré pleť hydratujú a obsahujú navyše vitamín C a kyselinu hyalurónovú. 

Nanášame ich zvyčajne dvakrát denne, avšak často kombinujeme účinné látky, ktoré sú iné v dennom a iné v nočnom kréme. Myslíme najmä na miesta s najtenšou pokožkou v okolí očí a pier. Zároveň ošetrujte krémom proti vráskam aj oblasť krku a dekoltu.

zobraziť krémy proti vráskam alebo krémy na kruhy pod očami

#1 Prírodný krém s ochranou voči slnečnému žiareniu Sukin SPF30 Sheer Touch Facial Sunscreen

Prírodný ochranný krém Sukin SPF30 Sheer Touch Facial Sunscreen je základom každej kozmetickej taštičky. Bojuje s vráskami hneď niekoľkými spôsobmi. Blokuje škodlivé UVA a UVB žiarenie, a zároveň pleti dodáva antioxidanty pochádzajúce z uhoriek, šípok a zeleného čaju.

Ochranný prírodný opaľovací krém s faktorom SPF30

Cena od 15,70€
Objem: 60ml
Použitie: na vyčistenú a hydratovanú pleť nanesieme primeranú vrstvu krému minimálne 20 minút pred vystavením sa slnku. Následne môžeme naniesť make-up.
Výhody: produkt zároveň tónuje pleť, preto nie je nutné prekrývať ho make-upom
Nevýhody: nie je vodeodolný

zobraziť produkt

#2 Hydratačný denný pleťový krém Sukin

Hydratačný denný pleťový krém Sukin zameraný na prevenciu vrások obsahuje výťažky zo slivky Kakadu, ktoré pleť hydratujú. Vitamín C podporuje žiarivosť pokožky a pochádza aj z granátového jablka a obľúbených šípok. Predstavte si vitamínovú bombu, ktorá pôsobí proti starnutiu pleti. Zároveň ide o najlepší pleťový krém na krk a dekolt. 

Sukin hydratačný denný pleťový krém

Cena od 26,90€
Objem: 120ml
Použitie: krém nanášame na vyčistenú pleť tváre, krku a dekoltu
Výhody: vypnutie pokožky, hydratácia, výživa z tropických i lokálnych plodín, pôsobí proti starnutiu, čistí pleť od toxínov
Nevýhody: môže pôsobiť mastnejším dojmom kvôli obsahu šípkového oleja

zobraziť produkt

#3 Spevňujúci krém na očné okolie Akeso

Ak vás ráno v zrkadle zdravia dva kruhy pod očami, navyše opuchnuté, krém na očné okolie Akeso je to pravé pre vás. Vďaka harmančeku a slamienke rozžiaruje očné okolie, predchádza vzniku vrások a zosvetľuje kruhy pod očami. 

Spevňujúci krém na očné okolie

Cena od 19,30€
Objem: 40ml
Použitie: nanášajte večer po odlíčení a vyčistení pleti. Jemne vklepte do pokožky. Pre extra lahodný efekt ho môžete skladovať v chladničke a nanášať aj ráno proti opuchom
Výhody: pôsobí proti starnutiu pleti, bojuje s kruhmi pod očami, uľavuje od opuchov
Nevýhody: vyššia cena v pomere k objemu, čo je však pre očné krémy typické

zobraziť produkt

 

Najlepší nočný krém

Počas dňa naše telo venuje pozornosť tisíckam maličkostí, ktoré si vôbec neuvedomujeme. Keď môže po celodennej námahe vypnúť ostražitosť, zameriava sa na spracovanie nových informácií a regeneráciu nášho tela. Práve nočný spánok je skvelou príležitosťou na podporu obnovy buniek pleti, spomaľovanie starnutia, vyhladzovanie vrások a dôkladnú hydratáciu. Pomáhajú nám v tom aj bio pleťové krémy na tvár. Tu sú najlepšie z nich.

#1 Výživný nočný pleťový krém Sukin

Výživný nočný krém Sukin zameraný na prevenciu vrások obsahuje výťažky zo slivky Kakadu, ktoré pleť hydratujú a olej zo šípok plný antioxidantov. Ovocné extrakty zase poskytujú mastné kyseliny a vitamín C, ktorý rozjasňuje pokožku.

Výživný nočný pleťový krém Sukin

Cena od 26,90€
Objem: 120ml
Použitie: krém nanášame na vyčistenú pleť tváre, krku a dekoltu
Výhody: vypnutie pokožky, hydratácia, výživa z tropických i lokálnych plodín, pôsobí proti starnutiu, čistí pleť od toxínov
Nevýhody: môže pôsobiť mastnejším dojmom kvôli obsahu šípkového oleja

zobraziť produkt

#2 Nočný pleťový krém Akeso

Malý bojovník proti vráskam hydratuje pleť počas celej noci. Nočný krém Akeso obsahuje až 96% organických zložiek.

Nočný pleťový krém Akeso

Cena od 30,60€
Objem: 50ml
Použitie: po očistení pleti nanesieme krém na tvár a krk
Výhody: 96% organický nočný krém, používa sa aj na krk a dekolt, predchádza starnutiu, spevňuje pokožku
Nevýhody: vyššia cena, ktorá sa však odráža na kvalite

zobraziť produkt

#3 Regeneračný nočný krém Sukin

Bio nočný krém Signature Moisture Restoring Night Cream hydratuje pokožku pomocou ťažších olejov počas celej noci. Silu čerpá zo šípky, pupalky, avokáda, jojoby a bambuckého masla. Okrem toho obsahuje aj vitamín E, ktorý regeneruje pokožku.

Regeneračný nočný krém od sukin

Cena od 18,90€
Objem: 120ml
Použitie: po odlíčení a očistení pleti naneste malé množstvo a dôkladne vmasírujte krúživými pohybmi
Výhody: 100% vegánsky, obsahuje vitamín E, má omladzujúci efekt, bohato vyživuje pokožku
Nevýhody: môže mierne dráždiť oči, preto sa vyhýbame okoliu očí

zobraziť produkt

Produkty

Hydratačný krém s fialovou mrkvou Hydratačný krém s fialovou mrkvou
24% Zľava

Hydratačný krém s fialovou mrkvou

Prírodný pleťový  krém obohatený o fialový mrkvový olej
25,00 € 32,90 €
Zvlhčujúci krém Signature Zvlhčujúci krém Signature
5% Zľava

Zvlhčujúci krém Signature

Hydratuje, zjemňuje a upokojuje pokožku, vhodný pre všetky typy pleti
10,90 € 11,50 €

Intenzívny hydratačný krém na tvár a telo

Vhodný na suchú až veľmi suchú pokožku 
5,90 €
Akeso pleťový krém Anti-Age
15% Zľava

Akeso pleťový krém Anti-Age

Bohatý a výživný krém na tvár, krk a dekolt 
31,50 € 36,90 €
Nočný pleťový krém Akeso
17% Zľava

Nočný pleťový krém Akeso

Hydratačný krém pre všetky typy pleti
30,60 € 36,90 €

Zmatňujúci hydratačný krém na tvár

Vhodný pre mastné a zmiešané typy pleti
14,50 €
Pleťový krém s Tea Tree a Propolisom
20% Zľava

Pleťový krém s Tea Tree a Propolisom

Pre problematickú a aknóznu pleť
25,50 € 31,90 €
Krém proti akné Himalaya Krém proti akné Himalaya
25% Zľava

Krém proti akné Himalaya

Pre problematickú pleť so sklonom k akné 
4,40 € 5,90 €

Hydratačný krém pre mastnú pleť

Upokojuje pokožku náchylnú na akné a zmierňuje začervenanie
14,50 €
Ochranný opaľovací krém s faktorom SPF30 Ochranný opaľovací krém s faktorom SPF30
27% Zľava

Ochranný opaľovací krém s faktorom SPF30

Minerálny krém na tvár- Light Medium
15,70 € 21,50 €
Ochranný opaľovací krém s faktorom SPF30 Ochranný opaľovací krém s faktorom SPF30
27% Zľava

Ochranný opaľovací krém s faktorom SPF30

Minerálny krém na tvár- Univerzálny
15,70 € 21,50 €
Ochranný opaľovací krém s faktorom SPF30 Ochranný opaľovací krém s faktorom SPF30
27% Zľava

Ochranný opaľovací krém s faktorom SPF30

Minerálny krém na tvár- Medium – Dark
15,70 € 21,50 €

Sukin hydratačný denný pleťový krém

Pre všetky typy pleti, najmä pre dehydratovanú a unavenú pleť
26,90 €
Spevňujúci krém na očné okolie
12% Zľava

Spevňujúci krém na očné okolie

Svieži a bohatý krém špeciálne navrhnutý pre jemné očné okolie
19,30 € 21,90 €

Regeneračný nočný krém od sukin

Hydratácia, regenerácia, výživa
21,50 €
Spevňujúci očný krém Himalaya Spevňujúci očný krém Himalaya
24% Zľava

Spevňujúci očný krém Himalaya

Očná starostlivosť proti tmavým kruhom, opuchom a vráskam
7,40 € 9,80 €
VYKY
100% Bio 100% Bio S láskou k prírode S láskou k prírode Žiadne toxíny Žiadne toxíny Netestované na zvieratách Netestované na zvieratách Vegánske Vegánske Prírodné ingrediencie Prírodné ingrediencie

Prihláste sa k odberu noviniek

a pošleme vám 10% zľavu na online nákup

10%

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím