Doprava zadarmo od 65€
Darček ku každej objednávke

Váš nákupný košík je prázdny

28.09.2021

Magnéziové vločky do kúpeľa: Aké výhody ti prinesú?

Aj ty si dopraješ raz za čas dokonalý relax? V tom prípade máme pre teba skvelé riešenie! Magnéziové vločky sa používajú do horúceho kúpeľa a prinášajú skutočne širokú škálu benefitov, ktoré si predstavíme v tomto článku. 

 

Magnéziové vločky predstavujú prírodnú formu horčíka. Sú vysoko koncentrované chloridom horečnatým, pričom si benefity tejto látky môžeš užiť priamo vo vani. Vďaka tomu doplníš esenciálne minerály do tela prírodnou cestou. V nasledujúcich riadkoch si popíšeme aj ďalšie benefity magnéziových vločiek a taktiež si predstavíme jednotlivé druhy.

Prírodný svalový relaxant 

Množstvo vedeckých štúdií dokázalo, že magnéziové vločky do kúpeľa sú skutočne účinným spôsobom, ako vyživiť telo minerálmi. Tento unikátny produkt je známy tým, že podporuje stav kostí, regeneruje svaly a zaručí ti dokonalú pohodu. Magnéziové vločky napomáhajú taktiež pri ekzéme a psoriáze. Zlepšujú stav pokožky, ktorej zároveň dodávajú potrebné živiny. 

Ako to celé funguje?

Obrovskou výhodou magnéziových vločiek je tiež to, že sa ľahko aplikujú. V prípade, že si chceš dopriať kúpeľ na nohy, postačí ti približne jedna šálka vločiek (150 g), ktorú vsypeš do piatich litrov vody. Uisti sa, že tvoje chodidlá sú celé ponorené. Seď a relaxuj aspoň po dobu 20 minút.

Ak preferuješ kúpeľ celého tela, v tom prípade ti postačí 250 g magnéziových vločiek, ktoré pridáš do kúpeľa. Samozrejme, môžeš taktiež zvýšiť množstvo pridaných vločiek, a to pre ešte viac intenzívny účinok. V kúpeli vydrž taktiež minimálne 20 minút a vychutnaj si tento relax naplno.

Horčíkový kúpeľ sa odporúča opakovať 2 – 3 krát týždenne. Pri pravidelnom používaní bude tvoja pokožka pevná, jemná a hladká zároveň.

Vhodné pre všetkých

Vedeli ste o tom, že magnéziové vločky do kúpeľa sú skutočne vhodné pre všetkých? To znamená, že ich môžu používať aj ženy v tehotenstve a počas dojčenia, deti, diabetici či celiatici. Výhodou je, že tento produkt obsahuje plne recyklovateľné obaly, čo znamená, že ide o skutočne ekologický prípravok. Vhodný je taktiež pre vegánov či vegetariánov, a to vďaka čisto prírodnému zloženiu.

Aké typy magnéziových vločiek poznáme?

V súčasnosti existuje niekoľko druhov magnéziových vločiek, ktoré prinášajú okúzľujúce výsledky. V nasledujúcich riadkoch si predstavíme dva z nich.

Magnéziové vločky do kúpeľa pre lepší spánok

Relaxačná zmes horčíka s esenciálnymi olejmi levandule a harmančeka posunú tvoj spánok na vyšší level. Magnéziové vločky, ktoré zlepšujú kvalitu spánku sú skvelou alternatívou. Tieto unikátne vločky upokojujú myseľ, uvoľňujú svaly a navodia človeka na pokojný spánok. Tento produkt je vhodný pre všetky vekové kategórie, pričom je použitie rovnaké ako u klasických magnéziových vločiek do kúpeľa.

Magnéziové vločky do kúpeľa – regenerácia svalov

Vločky do kúpeľa, ktoré obsahujú zmes horčíka, citrónu a rozmarínu sú vhodné pre športovo aktívnych ľudí, ktorí denne vykonávajú určitú fyzickú aktivitu. Magnéziové vločky do kúpeľa napomáhajú účinnej regenerácii svalov, prirodzene oživujú unavené telo a doprajú ti veľkú dávku relaxácie. Tento produkt sa taktiež odporúča používať dva až trikrát týždenne, a to najmä po náročnom tréningu.

Toto sú najpredávanejšie magnéziové vločky do kúpeľa, ktoré si máte možnosť zakúpiť na internete, poprípade v kamenných predajniach. Magnéziové vločky do kúpeľa sú taktiež skvelou voľbou a ich účinky a benefity sme si už spomínali vyššie. Tieto balenia sú v hmotnosti 1 kg, avšak môžeš si zakúpiť aj 250 gramové magnéziové vločky do kúpeľa, ktoré sú na začiatok ideálnym riešením. 

Zaujímavosťou je, že magnéziové vločky do kúpeľa sa do tela vstrebú až 5 krát rýchlejšie a účinnejšie ako orálnou formou. Preto neváhaj a vyskúšaj tento relaxačný zázrak aj ty. 

Produkty

Magnéziové vločky do kúpeľa

Uvoľnenie napätia a kŕčov Účinná absorpcia horčíka Prírodný svalový relaxant
10,90 €

Magnéziové vločky do kúpeľa 250g

Upokojenie unavených a boľavých svalov
4,20 €

Magnéziové vločky do kúpeľa pre lepší spánok

Podporuje pokojný spánok Účinné vstrebávanie  100% prírodný zdroj Horčíka
10,90 €

Magnéziové vločky do kúpeľa – Regenerácia svalov

 Upokojujú unavené, boľavé svaly a podporujú zdravú pokožku
11,90 €
VYKY
100% Bio 100% Bio S láskou k prírode S láskou k prírode Žiadne toxíny Žiadne toxíny Netestované na zvieratách Netestované na zvieratách Vegánske Vegánske Prírodné ingrediencie Prírodné ingrediencie

Prihláste sa k odberu noviniek

a pošleme vám 10% zľavu na online nákup

10%

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím