Doprava zadarmo od 65€
Darček ku každej objednávke

Váš nákupný košík je prázdny

08.02.2022

Deň sv. Valentína sa blíži. Osláv ho ako sa patrí.

Deň svätého Valentína je v našich končinách stále obľúbenejší. My vo vyky.sk si myslíme, že stojí za to si tento výnimočný deň užiť skutočne naplno a so všetkým, čo k tomu patrí. Nezabúdaj však, že dávať najavo svoje city a ukazovať druhým, že ti na nich záleží, by si mal počas celého roku, nielen na Valentína. A pre tých z vás, ktorí sa nebránia veľkolepým oslavám sv. Valentína, máme pár tipov, ako si tento deň spríjemniť a zažiť bežný deň trochu inak. 

Ako vôbec vznikol deň sv. Valentína? 

Valentín bol kňaz slúžiaci v Ríme. V tej dobe bol pri moci cisár Klaudius II., ktorý zastával názor, že zo slobodných mužov sú lepší vojaci, pretože nie sú citovo zaťažení „bremenom“ lásky či rodinnými záväzkami. Cisár vtedy vydal zákaz oddávania mladých mužov. Valentín sa tomuto zákazu postavil a v utajení oddával mladé páry aj naďalej. Netrvalo to dlho a kňaz bol, pochopiteľne, odhalený. Zrejme si vieš predstaviť, ako to v tom čase mohlo dopadnúť. Kňaz bol odsúdený na smrť. Valentín je teda typickým archetypom, kde láska a dobro spoločne bojovali s nenávisťou a zlom. Niet divu, že sa po svojej smrti stal najpopulárnejším svätým po celom Anglicku i Francúzsku. Jeho posolstvo však prežíva dodnes, aj keď skôr už v komerčnom ponímaní. 

 Drobnosti, ktoré tvoju drahú polovičku potešia

Zaručenou klasikou, ktorou svoju polovičku môžeš ku dňu zamilovaných potešiť, je nádherná voňavá kytica s romantickou valentínkou, v ktorej jej vyznáš lásku. Ak miluje sladké, určite nič nepokazíš lahodnou bonboniérou v tvare srdca. 

Tvoju priateľku určite poteší aj zmyselná vôňa prírodnej telovej kozmetiky, ktorá príjemne zapôsobí na jej zmysly. Ženy všeobecne majú tiež veľmi rady produkty ako masky na tvár či vlasy, produkty na starostlivosť o pleť alebo BIO kozmetiku na vlasy. 

Kozmetika pre partnera ako darček na Valentína? A prečo nie?

Muži sa v dnešnej dobe oveľa viac starajú o svoj imidž a aj o svoj výzor. Na druhej strane, ktorá žena netúži po dobre vyzerajúcom a k tomu aj voňavom mužovi? Preto určite nespravíš chybu, ak mu na Valentína podaruješ prírodnú kozmetiku. Špeciálny tip tu máme pre teba, ak sa tvoj partner vzorne stará o svoje fúzy či bradu, určite ho poteší výživný olej na bradu a fúzy či gél na holenie. 

Vynikajúca večera a horúci kúpeľ

Valentín nemusí byť iba o darčekoch. Urobte si príjemnú chvíľku. Stávkou na istotu bude určite výborná večera. Po nej si so svojou polovičkou môžeš dopriať horúci kúpeľ. Na vlnu lásky sa obaja dokonale naladíte, ak si k tomu doprajete afrodiziakálnu vôňu sviečky Essential Elements Jazmín a pačuli a fľašku dobrého vína či šampanského. Akonáhle sa dostatočne prehrejete, zoberte voňavý masážny olej a doprajte jeden druhému relaxačnú masáž. 

A čo pre tých, ktorí sú na Valentína single?

Nemáš partnera? Nezúfaj! Deň sv. Valentína je o láske ku všetkým a všetkému. V tento deň môžeš vyjadriť lásku a vykúzliť  úsmev na tvári najlepšej kamarátke, sestre či maminke. Niektoré ženy sú v živote nenahraditeľné. 

V neposlednom rade nezabúdaj na seba. Sebaláska je cesta na celý život. Tak začni hneď teraz. Dopraj si deň len pre seba. Vytvor si zo svojej kúpeľne vlastnú wellness zónu. Nechaj sa hýčkať v podobe skrášľujúceho dňa. Pozri si svoj obľúbený seriál, vychutnaj si svoje obľúbené jedlo a najmä - buď vďačná za pokoj, a za chvíle, kedy máš možnosť sa starať len o seba. 

Či už sv. Valentína oslavuješ s partnerom alebo bez, či už sa rozhodneš pre hmotné darčeky, zaujímavý výlet, romantickú chvíľu alebo len krásne vyznanie lásky vo forme básničky, hlavne nezabúdaj na to, že najlepší valentínsky darček je ten, ktorý je vyberaný a darovaný s láskou. 

Produkty

Výživný olej na bradu a fúzy Výživný olej na bradu a fúzy
Novinka

Výživný olej na bradu a fúzy

Prírodný olej na fúzy so sviežou vôňou
11,90 €

Pánsky gél na holenie

Špeciálne navrhnutý na mužskú pokožku
11,50 €
Masážny konopný olej Masážny konopný olej
Novinka

Masážny konopný olej

Uvoľňuje myseľ a znižuje vnútorné napätie
9,90 €

Vanilkový olej

Ošetruje, uvoľňuje, zvláčňuje s afrodiziakálnou vôňou
17,90 €
Vonná sviečka Essential Elements Jazmín a pačuli Vonná sviečka Essential Elements Jazmín a pačuli
Novinka

Vonná sviečka Essential Elements Jazmín a pačuli

Uvoľňuje napätie, nervozitu a vyčerpanie
36,90 €
Relaxačná soľ do kúpeľa Mindful Relaxačná soľ do kúpeľa Mindful
26% Zľava
Novinka

Relaxačná soľ do kúpeľa Mindful

Soľ obohatená o CBD olej s upokojujúcim účinkom
7,90 € 10,70 €
Westlab Cleanse čistiaca soľ do kúpeľa Westlab Cleanse čistiaca soľ do kúpeľa
26% Zľava
Novinka

Westlab Cleanse čistiaca soľ do kúpeľa

Vytvorte voňavý kúpeľ, plný minerálov a výživných olejov
7,90 € 10,70 €

Hydratačná pleťová maska s uhorkou

Odstraňuje nečistoty a uvoľňuje póry
5,90 €
Detoxikačná maska so zelením Ílom
5% Zľava

Detoxikačná maska so zelením Ílom

Vhodná pre všetky typy pleti
12,30 € 12,90 €

Sukin hydratačná maska na vlasy

Posilňujúca maska pre suché a poškodené vlasy
14,50 €

Vyživujúca maska pre farbené vlasy

Obnovuje prirodzený lesk a žiarivosť farbených vlasov
14,50 €
7,50 €
VYKY
100% Bio 100% Bio S láskou k prírode S láskou k prírode Žiadne toxíny Žiadne toxíny Netestované na zvieratách Netestované na zvieratách Vegánske Vegánske Prírodné ingrediencie Prírodné ingrediencie

Prihláste sa k odberu noviniek

a pošleme vám 10% zľavu na online nákup

10%

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím