Doprava zadarmo od 65€
Darček ku každej objednávke

Váš nákupný košík je prázdny

11.12.2020

Ako môže pomôcť mydlo z olivového oleja vašej pokožke?

Egypťania a Gréci používali olivový olej v najčistejšej podobe na jemnejšie a lesklejšie vlasy a na boj proti prvotným známkam starnutia. Pretože olivový olej obsahuje štyri hlavné antioxidanty vrátane vitamínov A a E, ktoré pôsobia ako taký prírodný ochranca, zvlhčovač a čistiaci prostriedok.

Prírodné mydlá vyrobené na báze olivového oleja pomáhajú pokožke doplniť prírodne oleje, aby poskytli rovnováhu a trvalú ochranu. Neobsahujú chemické prísady a syntetické vône, ktoré obsahujú bežné mydlá.

Aké má vlastnosti mydlo z olivového oleja?

Veľa mydiel obsahuje olivový olej ako základnú zložku vďaka svojim zvlhčujúcim a vyživujúcim vlastnostiam.

Mydlo z olivového oleja sa považuje za jedno z najlepších ošetrení suchej pokožky, pretože jeho zvlhčovacie vlastnosti pomáhajú zjemniť textúru pokožky, zadržiavať vlhkosť a vyživovať ju bez toho, aby narušili prirodzenú funkciu pokožky.

Mydlo je vhodné pre tých, ktorý majú citlivú alebo suchú pokožku, pretože ma nižšie pH ako väčšina "bežných" mydiel, ktoré môžu byť vyrobené z penotvorných látok, ropného oleja alebo živočíšnych tukov, ktoré môžu pokožku vysušovať alebo dráždiť.

Mydlo má jemne penivé vlastnosti, ktoré dodáva hebký pocit.

Aké výhody má mydlo z olivového oleja? 

  • Dokonalý hydratačný účinok na pokožku
  • Vhodný pre všetky typy pleti
  • Pôsobí ako jemný odličovač
  • Má antioxidačné vlastnosti
  • Protizápalové vlastnosti
  • Zmierňuje kožné ochorenia ako sú ekzémy a psoriáza
  • Extra jemné mydlo
  • Pomôže pri akné

 

VYKY
100% Bio 100% Bio S láskou k prírode S láskou k prírode Žiadne toxíny Žiadne toxíny Netestované na zvieratách Netestované na zvieratách Vegánske Vegánske Prírodné ingrediencie Prírodné ingrediencie

Prihláste sa k odberu noviniek

a pošleme vám 10% zľavu na online nákup

10%

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím