Doprava zadarmo od 65€
Darček ku každej objednávke

Váš nákupný košík je prázdny

01.03.2022

7 najlepších prírodných olejov

Tajomstvo mladosti a krásy hľadaj v prírodných olejoch. Čisté prírodné oleje bez zbytočných chemických prísad, sú tým najlepším, čo tvojim vlasom, pokožke a pleti môžeš dopriať. Z vlastných skúseností môžem iba potvrdiť, že je to naozaj tak. 100% prírodný olej je najčistejší, ale aj najkoncentrovanejší produkt, ktorý môžeš svojej pokožke ponúknuť. Aj vďaka tomu si môžeš byť istá, že pokožka dostane iba presne to, čo naozaj potrebuje, a pritom stačí naozaj len malá kvapka. 

Dôvodov, prečo vyskúšať silu prírodných olejov je mnoho. Veď sa pozri sama, určite ťa presvedčíme. 

1.Čisté zloženie  

Na rozdiel od iných produktov, je prírodný olej svojim zložením stopercentný. Vďaka tomu nemusíš skúmať zloženie a môžeš si byť istá, že neobsahuje žiadne pridané zložky. Je to prírodný zázrak, ktorý v sebe skrýva blahodarné vlastnosti a tie sú charakteristické pre danú rastlinu, z ktorej je lisovaný. 

2. Všestrannosť  

Výhodou prírodných olejov je, že ich nemusíš používať len na starostlivosť o pleť, ba naopak! Skvele sa postarajú o celé telo – vlasy, nechty, riasy, sú vhodné do kúpeľa aj na masáž. 

3. Stačí len malá kvapka  

Vďaka jeho vysokej koncentrácii plnej výživných a blahodarných zložiek, stačí iba malé množstvo a môžeš sa byť istá, že tvoja pleť získa presne toľko výživy a hydratácie, koľko potrebuje. Aj z tohto dôvodu sa prírodný olej predáva v špeciálnej fľaštičke s kvapkadlom, ktoré ti umožní jeho jednoduchú aplikáciu aj dávkovanie. Určite ťa veľmi milo prekvapí, ako dlho vydrží jedna taká malá fľaštička! 

4. Bezchybné vstrebávanie  

Prírodné oleje majú veľmi príjemnú štruktúru, ktorá je skutočne veľmi dobre vstrebateľná do pokožky. Všetky vitamíny a minerály sa dokážu rýchlo a kvalitne vstrebať a nezanechávajú pocit mastnej pokožky. 

5.Vhodné aj na citlivú pokožku  

Vďaka tomu, že prírodné oleje neobsahujú žiadne ďalšie zložky ani parfumáciu, sú naozaj vhodné aj pre tú najcitlivejšiu pokožku. Vzhľadom na to, že príroda ponúka širokú škálu olejov, z ktorých si je možné vyberať, tak si na svoje príde naozaj každý. Príroda je predsa tá najstaršia liečiteľka rôznych neduhov.  

Výber vhodného oleja  

Krokom číslo jeden je výber vhodného oleja, pretože každý olej obsahuje iné vitamíny a výživné látky a je teda vhodný pre iný typ pleti, pokožky či vlasov. Pozri sa na týchto 7 najlepších olejov a vyber si ten správny pre seba.

Ricínový olej 

Je naozaj výnimočný a všestranný. Ricínový olej sa používa na vlasy, pokožku, akné, celulitídu, strie, bradavice, nechty, fúzy, jazvy, pigmentové škvrny, či spálenú kožu od slniečka. Obsahuje totiž veľké množstvo antioxidantov, mastné kyseliny, minerály, bielkoviny a ďalšie látky, vďaka ktorým má silné regeneračné a hydratačné účinky. Ricínový olej tiež urýchľuje rast vlasov a posilňuje ich. 

 Avokádový olej 

Prírodný avokádový olej sa stáva čoraz viac obľúbeným v používaní pri starostlivosti o pokožku, vlasy a nechty. Svojim zložením má totiž dokonalé vlastnosti: hydratuje suchú a popraskanú pokožku, upokojuje svrbivú pokožku, obnovuje poškodenie kože, chráni pred ultrafialovým žiarením a redukuje tiež známky starnutia. Ak túžite po krásnom bohatom účese, zabráňte vypadávaniu vlasov pomocou zábalu s avokádovým olejom, ktorý aplikujete priamo ku korienkom vlasov, necháte pôsobiť niekoľko minút. 

Olej Kukui 

Menej známy exotický olej vyrobený z orechov havajského národného stromu Kukui. Je vhodný na všetky typy pleti, avšak najviac ho ocenia ľudia so suchou a dehydrovanou pokožkou, pretože sa rýchlo vstrebáva, výborne hydratuje a nezanecháva mastný film. Olej Kukui je výbornou voľbou pre suchú, starnúcu, unavenú, citlivú a podráždenú pokožku so sklonmi ku kožným ochoreniam, pigmentácii a vráskam. Má upokojujúce a regeneračné účinky na drobné poranenia, kožné vyrážky, ekzémy, lupienku, popáleniny slnkom a mrazom, akné a jazvy. 

Slivkový olej 

Je jedným z najvzácnejších a najlepšie vstrebateľných olejov, ktorý nezanecháva silný mastný efekt. Slivkový olej zvláčňuje pokožku, hydratuje ju a upokojuje. Je tiež vhodný pre citlivú pleť a skvele účinkuje aj proti tehotenským striám. Slivkový olej je vhodný aj pri problémoch s krepatením a lámavosťou vlasov. 

Konopný olej 

Je ideálnym ošetrením pre všetky typy pleti. Konopný olej dodáva pokožke jemnosť a pružnosť. Zmierňuje a predchádza vzniku prvých príznakov starnutia. Konopný olej je však veľmi známy aj svojim vplyvom na zdravé vlasy, nechty, nechtové lôžka a celkovo pokožku hlavy. Napomáha podráždenej suchej pokožke hlavy a môžete ho použiť aj na boj proti lupinám. 

Kokosový olej 

Dá sa výborne použiť aj ako náhrada bežného telového krému. Kokosový olej sa krásne vstrebáva do pokožky a nezanecháva mastný film. Ak je tvoja pokožka suchšia alebo citlivá, ak máš problémy s popraskanou kožou, atopickým ekzémom, vyrážkami a alergiami, potom je pre teba kokosový olej tou správnou voľbou. Poskytuje tiež intenzívnu hydratáciu suchým, kučeravým a lámavým vlasom, ktorý obnovuje ich vláčnosť a hebkosť. 

Moringový olej 

Je ideálny pre vysušenú a aknóznu pleť. Taktiež ide o osvedčený prostriedok v boji proti vráskam na tvári, na krku a okolo očí. Tento olej obnovuje vitalitu a pevnosť pleti, dokáže nádherne rozžiariť tvár. Používa sa aj na rôzne pigmentácie na tvári. Moringový olej je vhodný aj na ošetrenie suchých a lámavých vlasov bez vitality. Zabraňuje štiepeniu končekov vlasov, svrbeniu pokožky hlavy či tvorbe lupín. Vlasovú pokožku dokonale vyživí a vlasom dodá pružnosť, jemnosť a lesk. 

Produkty

Avokádový olej Avokádový olej
Novinka

Avokádový olej

Intenzívna hydratačná a regeneračná starostlivosť
8,90 €
Marula olej Marula olej
Novinka

Marula olej

Ideálny pre zlepšenie štruktúry pleti, jej elasticity, pevnosti a mladistvého vzhľadu
9,90 €

Ricinový olej

Vyživené a lesklé vlasy, prirodzene 
9,90 €
Čistý olej Kukui Čistý olej Kukui
Novinka

Čistý olej Kukui

Bojuje proti celulitíde, striám a iným kožným problémom
8,90 €

Čistý konopný olej

Pre všetky typy pleti 
6,90 €

Čistý slivkový olej

Vyživuje tvár, telo a vlasy  
16,90 €
Moringový olej Moringový olej
Novinka

Moringový olej

Starostlivosť o suchú, aknóznu a ekzematickú pleť
11,90 €

Čistý Kokosový olej

Ideálny na ošetrenie a vyživenie pokožky a vlasov 
10,90 €
VYKY
100% Bio 100% Bio S láskou k prírode S láskou k prírode Žiadne toxíny Žiadne toxíny Netestované na zvieratách Netestované na zvieratách Vegánske Vegánske Prírodné ingrediencie Prírodné ingrediencie

Prihláste sa k odberu noviniek

a pošleme vám 10% zľavu na online nákup

10%

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím